Piirturi- ja rajoitintarkastukset Pomarkussa – luotettava palvelu!

Raskashuolto Salmivuori on raskashuoltoon erikoistunut yritys, joka sijaitsee Pomarkussa. Ennen muuttamistamme Satakuntaan toimimme samalla alalla Pohjois-Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa. Meillä on siis vankka kokemus raskaan kaluston huolto- ja korjaustöistä sekä mm. ilmastointihuolloista ja korin lämmönohjauksen korjauksista. Palveluihimme kuuluvat myös luvanvaraiset piirturi- ja rajoitintarkastukset. Yrityksemme sijaitsee Riuttan teollisuusalueella, osoitteessa Härkämäentie 1. Käytössämme on myös huoltoauto, joten teemme tarvittaessa korjaus- ja huoltotyöt asiakkaan tiloissa. Yrityksen omistaja Salmivuori on toiminut yritäjänä yli kolme vuotta. Tervetuloa asioimaan!

Ota yhteyttä

Piirturi- ja rajoitintarkastukset Pomarkussa – luotettava palvelu!

Raskashuolto Salmivuori on raskashuoltoon erikoistunut yritys, joka sijaitsee Pomarkussa. Ennen muuttamistamme Satakuntaan toimimme samalla alalla Pohjois-Pirkanmaalla ja Keski-Suomessa. Meillä on siis vankka kokemus raskaan kaluston huolto- ja korjaustöistä sekä mm. ilmastointihuolloista ja korin lämmönohjauksen korjauksista. Palveluihimme kuuluvat myös luvanvaraiset piirturi- ja rajoitintarkastukset. Yrityksemme sijaitsee Riuttan teollisuusalueella, osoitteessa Härkämäentie 1. Käytössämme on myös huoltoauto, joten teemme tarvittaessa korjaus- ja huoltotyöt asiakkaan tiloissa. Tervetuloa asioimaan!

Ota yhteyttä

Luvat

Yrityksellämme on kattavat luvat erilaisiin huoltotöihin: 

  • A-jarruluvat

  • piirturien ja rajoittimien tarkastamiseen tarvittavat luvat ja laitteet (B-lupa, Db-lupa ja Älypiirturi-lupa).

  • Tukesin myöntämä lupa ajoneuvojen ilmastointihuoltoihin.

Jarrusovitukset olemme ulkoistaneet yhteistyökumppanillemme. Ota yhteyttä ja kysy lisää tarjoamistamme huoltotöistä. Toimipisteemme sijaitsee Pomarkussa, Riuttan teollisuusalueella.

Lue lisää korjaus- ja huoltopalveluista

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse *